Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Kerstlunch

Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen van de Meiboom,


Afgelopen weken hebben we gewerkt over het thema ‘Beleven van onze planeet’. In de groepen 1/2 hebben de kinderen gewerkt over de seizoenen. In de groepen 3/4 hebben ze het weer gemeten. In de groepen 5/6 hebben ze gewerkt over de strijd tegen het water en in groep 7/8 hebben ze vooral gereisd over, maar ook buiten onze planeet de aarde.


Op donderdag 21 december willen we ons thema graag afsluiten met een kerstlunch die ook in het kader van onze planeet staat. We willen u als ouders/verzorgers vragen of u ons daarbij wilt helpen. We hebben de groepen ingedeeld in de 5 verschillende werelddelen.

Groep 1/2 Europa, Groep 3/4 Amerika, Groep 5/6 Azië, Groep 7/8 Australië en de leerkrachten vertegenwoordigen Afrika. Het is de bedoeling dat u als ouder een gerechtje maakt, passende bij het werelddeel van de groep waarin uw kind zit. Dus zit uw kind bijvoorbeeld in groep 1 en/of 2 dan mag u 20 stuks van dat Europese gerechtje maken (we hebben een aantal voorbeelden onder aan gezet, uiteraard mag u zelf ook creatief zijn). U brengt de gerechtjes donderdag 21 december tussen 12.00-12.15 uur op school in de groep waarvoor u de gerechtjes hebt gemaakt.


Om 12.30 uur is er dan een gezamenlijke lunch, waar ook u als ouder bent uitgenodigd. Deze wereldse lunch zal duren tot 13.30 uur. Wanneer u dan uw kind mee naar huis wilt nemen, dan is dat mogelijk. In principe gaat de school om 14.00 uur uit, maar wij begrijpen best dat een half uur wachten geen voorkeur heeft.


Samen met de kinderen verwelkomen wij u graag op donderdagmiddag 21 december en we hopen op een fijne Smaakbeleving van onze planeet .

Met vriendelijke groeten,

het team van de Meiboom


Op vrijdag 22 december zijn alle kinderen vrij.