We gaan naar het theater!

  • 15 oktober 2019
l 1555846892 TheaterRotterdam RepelsteeltjecMarkDavid liggend

Repelsteeltje en de blinde prinses.
Een waargebeurd sprookje over belofte en schuld.

Voor wie?
Leerlingen vanaf 8 jaar, ouders, broers/zussen, oud-leerlingen, leerkrachten; iedereen is welkom om mee te gaan op woensdag 11 maart naar het theater.
Net als vorig jaar, wordt de voorstelling in schouwburg ‘De Lawei’ in Drachten opgevoerd.

Een korte inhoud van de theatervoorstelling:

Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die goud uit stro kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.
Er is van alles aan de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan genezen. Wie houdt zich aan zijn woord? Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

De voorstelling is op woensdag 11 maart, aanvang 19.00 uur
Theater De Lawei, Laweiplein 1 in Drachten.

De kosten zijn € 18,00 per persoon
Er rijdt geen bus vanaf school, dus iedereen gaat met eigen vervoer naar het theater
(u kunt natuurlijk wel carpoolafspraken maken).

U kunt zich opgeven door middel van het online formulier: klik hier om het formulier te openen. 

Graag opgeven vóór vrijdag 29 november. Als u kaartjes reserveert en later besluit toch niet mee te gaan of niet mee te kunnen gaan, wilt dan zelf voor ‘vervanging’ zorgen. Bij reservering geldt nl. al een betaalverplichting.

Het bedrag voor de kaartjes 18 euro per persoon( i.p.v. 25,50) graag bij opgave overmaken op onze rekening, onder vermelding van uw naam en het aantal kaartjes ‘Repelsteeltje’.

U kunt het bedrag overmaken op onze schoolrekening: NL36 TRIO 0390186449 t.n.v. De Meiboom. Anders dan vorig jaar, ontvangt u de kaartjes op school.

Hopelijk tot ziens op woensdag 11 maart.
Grytsje en Maria