We gaan weer naar het theater!

  • 08 januari 2019
Hamlet

We gaan naar het theater!

 

Voor wie?
Leerlingen vanaf 8 jaar, ouders, broers/zussen, oud-leerlingen, leerkrachten; iedereen is welkom om mee te gaan op donderdag 21 februari naar het theater.
Anders dan in de voorgaande jaren, wordt de voorstelling in het theater ‘De Lawei’ in Drachten opgevoerd.

Hamlet is een hilarisch en ontroerend theaterstuk voor de hele familie, van 8 - 99 jaar. Van de makers van o.a. Woef Side Story, Snorro, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig.

Een korte inhoud van de theatervoorstelling:
De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van zijn vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die erg in de war raakt. Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen.

De voorstelling is op donderdag 21 februari, aanvang 19.00 uur
Theater De Lawei, Laweiplein 1 in Drachten.

De kosten zijn € 18,00 per persoon
Er rijdt geen bus vanaf school, dus iedereen gaat met eigen vervoer naar het theater
(u kunt natuurlijk wel carpoolafspraken maken).

U kunt zich opgeven door middel van een online formulier: klik hier om het formulier te openen.
Graag opgeven vóór vrijdag 25 januari.
Als u kaartjes reserveert en later besluit toch niet mee te gaan of niet mee te kunnen gaan, wilt dan zelf voor ‘vervanging’ zorgen. Bij reservering geldt nl. al een betaalverplichting.

Het bedrag voor de kaartjes (18 euro per persoon) graag bij opgave (liefst direct) overmaken op onze rekening, onder vermelding van uw naam en het aantal kaartjes ‘Hamlet’.

U kunt het bedrag overmaken op onze schoolrekening: NL36 TRIO 0390186449
t.n.v. De Meiboom. Net als vorig jaar staat er iemand van school bij de ingang van het theater om de kaartjes in Drachten te overhandigen.

Hopelijk tot ziens op donderdag 21 februari!

Team de Meiboom