We gaan naar het theater!

  • 28 september 2017
170529 header image tablet landscape desktop woef side story

Leerlingen vanaf 8 jaar, ouders, broers/zussen, oud-leerlingen, leerkrachten; iedereen is welkom om mee te gaan op donderdag 18 januari naar het theater.

We gaan kijken naar ‘Woef Side Story’ van het Ro Theater.

Een korte inhoud van de theatervoorstelling:

Woef Side Story (8+) speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond. Er wordt nogal wat afgegromd in Woef Side Story: zwerfhonden en sjieke viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen?

De voorstelling is op donderdag 18 januari, aanvang 19.30 uur in Theater Sneek, Westersingel 28 te Sneek. De kosten zijn € 17,00 per persoon (inclusief een glaasje fris in de pauze).

Er rijdt geen bus vanaf school, dus iedereen gaat met eigen vervoer naar het theater (u kunt natuurlijk wel carpoolafspraken maken). U kunt zich opgeven door middel van het online formulier: klik hier om het formulier te openen. Graag opgeven vóór vrijdag 3 november.

Als u kaartjes reserveert en later besluit toch niet mee te gaan of niet mee te kunnen gaan, wilt dan zelf voor ‘vervanging’zorgen. Bij reservering geldt nl. al een betaalverplichting.

Het bedrag voor de kaartjes (17 euro per persoon) graag vóór 18 januari 2018 overmaken op onze rekening, onder vermelding van uw naam en het aantal kaartjes ‘Woef Side Story’.

U kunt het bedrag overmaken op onze schoolrekening: NL36 TRIO 0390186449 t.n.v. De Meiboom. Net als vorig jaar staat er iemand van school bij de ingang van het theater om de kaartjes in Sneek te overhandigen.

Hopelijk tot ziens op 18 januari!