We gaan naar het theater!!

  • 11 oktober 2016
snorro 2009 yanipani 0

Leerlingen vanaf 8 jaar, ouders, broers/zussen, oud-leerlingen,leerkrachten; iedereen is welkom om mee te gaan opdonderdag 12 januari met het theaterbezoek!

We gaan kijken naar ‘Snorro, de gemaskerde held!’ van het Ro theater. Mis het niet! Een korte inhoud van de theatervoorstelling:

De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht tijdens het schrikbewind van El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? Is hij in staat het tij te keren? En bovenal: is er nog wel genoeg kip voor iedereen?

Boordevol gringo’s, poncho’s en sombrero’s brengt het Ro Theater een avonturenverhaal voor de hele familie. Snorro, de gemaskerde held is een vrolijk theaterspektakel met veel liedjes, spannende gevechten, dartele balletklasjes en aanstekelijke Mexicaanse muziek. 

De voorstelling is op donderdag 12 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur, de kosten zijn € 15,00 per persoon. De voorstelling vindt plaats in Theater Sneek, Westersingel 28 in Sneek. Er rijdt geen bus vanaf school, dus iedereen gaat met eigen vervoer naar het theater (u kunt natuurlijk wel carpoolafspraken maken).

U kunt zich opgeven door middel van een online formulier: klik hier om het formulier te openen. Graag opgeven vóór donderdag 4 november. Het bedrag voor de kaartjes (15 euro per persoon) graag vóór 17 januari 2017 overmaken op onze rekening, onder vermelding van uw naam en het aantal kaartjes ‘Snorro’.

U kunt het bedrag overmaken op onze schoolrekening: NL36 TRIO 0390186449 t.n.v. De Meiboom. Net als vorig jaar staat er iemand van school bij de ingang van het theater om de kaartjes in Sneek te overhandigen.

TOT ZIENS OP 12 JANUARI!!